Love is in the air

Danny Froger verwacht eerste kindje met lief Ann

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @dannyfrogerDanny Froger verwacht eerste kindje met lief Ann
RTL

Babynieuws voor de Frogers: de oudste zoon van René Froger verwacht zijn eerste kindje met zijn vriendin Ann Dominique. "Een nieuwe stap in ons leven", zegt Danny over het avontuur.

"Een nieuwe stap in ons leven"

Het is de eerste baby voor het jonge stel. De twee kondigden afgelopen januari nog aan dat ze twee jaar samen zijn en lieten toen al weten nog altijd stapelverliefd te zijn. Die liefde wordt nu bekroond met een eerste kindje. Het is niet het eerste kleinkindje voor opa René en oma Natasja. De oudste dochter van de volkszanger, Natascha, heeft al twee kinderen met haar man. Dit wordt dus het derde kleinkind van het telg. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Danny Froger zet liefde van zijn leven in het zonnetje
Lees ook

Danny Froger zet liefde van zijn leven in het zonnetje

"Weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn", zegt Danny over deze stap met Ann. Ook de brunette kondigt het nieuws aan op Instagram. "Zó enthousiast om dit kleine mensje te ontmoeten die voor de helft mij is en voor de helft de persoon van wie ik hou", schrijft ze erbij. Het is niet echt het eerste 'kindje' van het stel, zoals we kunnen zien op de zwangerschapsfoto's. Hondje Sjaak is namelijk ook onderdeel van de familie en kon niet ontbreken. 

Lees meer over
Danny FrogerRene FrogerNatasja FrogerBabyKind