What's in a name?

Kylie Jenner had eigenlijk een andere naam voor Stormi

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kyliejennerKylie Jenner had eigenlijk een andere naam voor Stormi
RTL

De Kardashians staan niet bekend om de meest normale namen die ze uitkiezen voor hun kids. North, Saint, True; het zijn slechts enkele opvallende namen van de reality-baby's. Kylie Jenner ging voor Stormi, maar ze legt nu uit dat dat helemaal niet haar eerste keuze was.

"Ik kan me niet voorstellen dat ze anders zou heten"

Kylie vertelt in een live-video op Instagram dat ze haar kleine meid eerst Rose wilde noemen. "Ik denk niet dat ik in de toekomst deze naam nog wil geven aan een dochter, maar ik wilde haar dus Rose noemen", legt de realityster uit. "Ik vind het een hele mooie naam."

Dochtertje Kylie Jenner krijgt Lamborghini cadeau
Lees ook

Dochtertje Kylie Jenner krijgt Lamborghini cadeau

De naam Stormi koos ze, omdat ze de naam Storm heel mooi vindt. "Maar ik wilde dat ze een naam met een 'ie'  op het einde zou krijgen, net zoals ik: Kylie en Stormi." En zo werd de bijzondere naam gekozen.

Toen Kylie zwanger was, sprak ze de hele tijd tegen haar buik. "Ik noemde haar steeds Stormi toen ze nog in mijn buik zat en dat voelde goed... Toen ik was bevallen, voelde het alsof ze haar eigen naam had gekozen. En ik kan me niet voorstellen dat ze anders zou heten."

Lees meer over
Kylie Jenner