Don't know why

De 13-jarige Keelan blaast jury omver bij The Voice Kids

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The Voice KidsDe 13-jarige Keelan blaast jury omver bij The Voice Kids
RTL

De 13-jarige wist indruk te maken op de jury. Alle vier de coaches draaiden namelijk om voor haar. "Je hebt een heel bijzondere stem", zegt Ilse DeLange.

"Je hebt een heel mooie, speciale klank"

Hockeyen en zingen zijn de grote passie van Keelan, die meedoet omdat ze veel complimenten over haar zangkunsten krijgt. "Ik vind zingen heel leuk", vertelt de jonge zangeres. "Maar hockeyen doe ik ook heel graag." De 13-jarige speelt op hoog niveau, waardoor ze op een speciale school zit. "Het gaat niet helemaal zonder gevaar, gisteren kreeg ik nog een hockeybal op m'n neus." 

"Zingen kan je mensen bij betrekken door je gevoel erin te laten horen", legt Keelan uit. "Het coolste van op het podium staan is dat er heel veel mensen naar je kijken." Vervolgens treedt ze het nummer Don't Know Why van Norah Jones op. Dit voel enorm goed in de smaak bij de coaches. Alle vier draaiden zij om voor haar prachtige stem om. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bloedfantieke zusjes nemen het tegen elkaar op in The Voice Kids
Lees ook

Bloedfantieke zusjes nemen het tegen elkaar op in The Voice Kids

De jury is omver geblazen van het optreden, maar "die friemels en frutsels aan het eind waren onnodig", vindt Ilse. "Je hebt een heel mooie, speciale klank." Ook bij Marco valt Keelan in de smaak. "Ik ben onder de indruk van de keuze van het nummer." Dat heeft een reden, Keelan's moeder is namelijk jazz zangeres en er wordt thuis dus veel jazz gedraaid. "Het past inderdaad ook heel goed bij je stem", gaat Marco verder. 

Vervolgens is Ali aan de beurt en na zijn tips is de jonge zangeres al wel klaar voor haar keuze. "Ik ga voor Marco", zegt ze. "In principe mag Anouk nog", meldt Ali. Het zorgt voor een enorm gelach in de studio, omdat de kleine meid haar voorkeur al meer dan duidelijk had gemaakt. "Oh, mocht ik nog niet?", vraagt ze. Het is geen probleem, Marco heeft haar maar al te graag in zijn team.

Lees meer over
Ilse DeLangeMarco BorsatoAnouk [Teeuwe]Ali BRTL NederlandThe Voice Kids