New job

Gerard Joling tekent exclusief contract bij RTL

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Gerard Joling tekent exclusief contract bij RTL
RTL

Presentator en zanger Gerard Joling verbindt zich voor twee jaar exclusief aan RTL. Het contract is zojuist officieel ondertekend in de studio van RTL Boulevard. Gerard gaat meerdere programma's presenteren voor de zender.

"Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan"

De CEO van RTL, Sven Sauvé, kijkt uit naar de samenwerking: "Met zijn oprechte interesse in mensen krijgt hij altijd de echte verhalen boven tafel. De man heeft bovendien de meest aanstekelijke lach van Nederland. We geven zijn humor en ontwapenende persoonlijkheid de komende jaren graag alle ruimte bij RTL."

Ook Gerard heeft er zin in en ziet dit als een nieuwe mijlpaal in zijn carrière: "Een geweldige eer de komende jaren voor RTL aan de slag te gaan, ik werk al lang met veel plezier met ze samen. RTL stelt me prachtige programma’s in het vooruitzicht. Een mooi contract met mooie plannen voor de toekomst.”

Sportieve Gerard Joling probeert hoofd boven water te houden
Lees ook

Sportieve Gerard Joling probeert hoofd boven water te houden

Gerard was voor het eerst bij RTL te zien als presentator van het programma Karaoke op 4. Daarna ging het als een speer met succesvolle formats, zoals de serie reallifesoaps van Geer & Goor. Inmiddels is de zanger al bijna 25 jaar te zien op RTL en tekent nu een exclusief contract voor twee jaar. 

Lees meer over
Gerard Joling