daar komt de bruid

Recordaantal aanmeldingen Married At First Sight

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Roland J.ReindersRecordaantal aanmeldingen Married At First Sight
RTL

Voor het vierde seizoen van Married At First Sight heeft een recordaantal mannen en vrouwen zich aangemeld. Maar liefst 1500(!) mensen leggen hun liefdeslot in handen van een team experts, in de hoop gematched te worden met hun grote liefde.

Na drie seizoenen staat dit jaar een kersvers team van experts in de startblokken. Aan hen de uitdagende taak om met al hun expertise de juiste tortelduifjes bij elkaar te vinden. De tien geluksvogels krijgen tijdens een spannende reveal te horen dat zij binnenkort zullen trouwen. Om vervolgens hun perfecte match voor het eerst te ontmoeten bij het altaar.

Peter van der Vorst volgt Erland Galjaard op
Lees ook

Peter van der Vorst volgt Erland Galjaard op

Ook dit seizoen, gepresenteerd door Peter van der Vorst, gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint. Maar dit seizoen heeft een spannende twist, want de nieuwe experts hebben een verplichte ‘samenwoonfase’ ingesteld. Zo krijgen de deelnemers een kans om een band met elkaar op te bouwen. De grote vraag is natuurlijk hoe dit onderdeel zal gaan wanneer de huwelijksreis niet zo romantisch is verlopen. Is het de perfecte match, of gaan de ringen af en wordt het huwelijk ontbonden? 

Married At First Sight is vanaf zondag 7 april te zien bij RTL 4.