kansberekening

Ai! Peter verliest enorm geldbedrag in Miljoenenjacht

Door RTL Nieuws / RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAi! Peter verliest enorm geldbedrag in Miljoenenjacht
RTL

Voormalig aardbeienkweker Peter Zagers zal voortaan een tweede keer nadenken voordat hij op het 'gevoel' van Linda de Mol afgaat. De presentatrice zei gisteren in Miljoenenjacht dat ze het vermoeden had dat 'iemand met een groot bedrag naar huis zou gaan'. Peter sloeg daarop het aanbod van de bank van 184.000 euro af en speelde verder.

"Godsamme, o wat baal ik hiervan"

"Er zijn nog acht koffers over", zei Linda. "Je moet twee koffers openmaken. Hoe groot is de kans dat je de 2 en 2,5 miljoen eruithaalt? Die kans is niet heel groot, maar hij is er wel. Dat moet ik gezegd hebben." Peter rekende zichzelf al rijk, en ging op het gevoel van Linda af. Hij sloeg 184.000 euro af in de hoop op meer. "Ik wil niet verantwoordelijk zijn voor deze beslissing, maar ik hoop natuurlijk dat dit uitkomt. Je hele leven heb je keihard gewerkt, wat zou het dan leuk zijn als je nu kunt genieten van een fijn bedrag op de bank", aldus de blonde presentatrice. 

Miljoenenjacht prijs had nergens beter kunnen vallen
Lees ook

Miljoenenjacht prijs had nergens beter kunnen vallen

Maar hoe klein de kans ook was, Peter speelde achtereenvolgens de 2,5 en 2 miljoen weg. Daardoor hield de aardbeienkweker alleen nog kleine bedragen en de 4 ton over. De bank bood hem vervolgens 29.000 euro en Peter zag zich genoodzaakt in te stemmen met dit aanbod. "Godsamme, o wat baal ik hiervan", zei Linda. "Ik had het jullie zo gegund en dan gaat het helemaal mis."

Het gewonnen bedrag gaat onder meer op aan een ticket naar Bali. Het is de langgekoesterde wens van Peter en zijn vrouw Janet om eens naar Azië te gaan.

Bekijk de aflevering van gisteren hier.

Lees meer over
Linda de Mol