caveman

Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen tv-programma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @caveman010Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen tv-programma
RTL

Patrick van der Jagt hebben we leren kennen dankzij het programma Het Rotterdam Project van Beau van Erven Dorens. De kijkers waren destijds erg onder de indruk van Patrick. Goed nieuws, hij krijgt nu een eigen televisie programma.

"Het gaat goed"

Na Patrick een tijdlang te hebben gevolgd, besloot Beau om ook na het programma hem te blijven volgen. De twee maakte in De Wereld Draait Door bekend dat ‘Caveman’ Patrick binnenkort weer te zien is in een eigen programma met de toepasselijke naam: Caveman. Hierin wordt Patrick verder gevolgd en zien we hoe hij zijn leven verder oppakt na het programma Het Rotterdam Project, wat eindigde met zijn opname in een afkickkliniek. 

Patrick uit Het Rotterdam Project gelukkiger dan ooit
Lees ook

Patrick uit Het Rotterdam Project gelukkiger dan ooit

Het gaat momenteel goed met Patrick, zo vertelt hij aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. “Het gaat goed, ik heb een eigen huis en een eigen bedrijf. Ik heb een nieuw leven opgebouwd. (…) Ik wil niet zeggen dat Beau mij gered heeft… maar zo is het wel.” Patrick richt zich momenteel op fotografie en met succes. “Hij krijgt allerlei opdrachten binnen.”, vertelt Beau trots.

Caveman is vanaf 24 april te zien bij RTL 5.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens