va-va-voom

Patty Brard pronkt met haar slanke figuur

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @pattybrardPatty Brard pronkt met haar slanke figuur
RTL

Patty Brard heeft hard gewerkt voor haar ranke figuurtje en dat mag iedereen weten! Op Instagram poseert de presentatrice in een luchtig jurkje waar haar benen goed in uitkomen.

"Curly Hair don’t care!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa
Lees ook

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

In een zwierig, blauwe ensemble poseert La Brard voor de camera. Aan haar benen pronkt een paar killer heels. Maar niet alleen de outfit van Patty is om door een ringetje te halen. Ook haar lange lokken blijven niet onaangeraakt. "Curly Hair don’t care!", schrijft ze met een lachende emoji bij de post.

De transformatie van de presentatrice is niet alleen een grote prestatie op zich, maar ze is ook nog eens een groot voorbeeld. "Wat zie je er geweldig uit... Ik 15-10-18 wil nog 6kg", laat iemand achter bij haar foto. Een ander schrijft: "Als ik naar je kijk denk ik maar aan 1 ding; ik moet ook zsm naar de sportschool!!! Je bent prachtig".

Patty Brard heeft deze zomer geen last van overtollige kilo’s. De voormalig zangeres zit sinds haar maagverkleining in 2018 lekkerder in haar vel dan ooit tevoren. De diva wilde nog één keer slank zijn, en dat is overduidelijk gelukt. 

Lees meer over
Patty Brard