oeps!

Monica Geuze maakt enorme fout: 'Ik heb zo'n spijt'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Youtube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze maakt enorme fout: 'Ik heb zo'n spijt'
RTL

Afgelopen week deelde Monica Geuze op Instagram al haar grote blunder. De YouTuber verknipte haar kapsel toen ze zelf een pony probeerde te knippen. In haar laatste vlog geeft de influencer nu meer uitleg over haar domme actie.

"Ik heb mijn hele haar verpest. Dit is zo erg"

Nadat Monica tijdens een fotoshoot een neppe pony aangemeten krijgt, kan ze aan niets anders meer denken. “Oké, ik heb een video gekeken. Ik ga een pony knippen”, vertelt ze aan haar volgers. Vol goede moed besluit ze de schaar in haar lokken te zetten. “Ik verklaar mezelf compleet voor gek hier. Maar gaat het niet goed, dan kan ik nog altijd naar de kapper gaan.”

Helaas wordt in het volgende shot al snel duidelijk dat een bezoek aan een geschoolde kapper niet kan uitblijven. "Oh mijn god", fluistert de jonge moeder terwijl ze het eindresultaat toont. "Ik heb mijn hele haar verpest. Dit is zo erg. Waarom doe ik dit? Ik heb zo’n spijt."

Lars Veldwijk wil niet meer naast Monica Geuze slapen
Lees ook

Lars Veldwijk wil niet meer naast Monica Geuze slapen

Gelukkig komt de redder in nood een aantal uurtjes later en krijgt Monica uiteindelijk toch nog die prachtige pony van haar dromen. “Het is gewoon gefixt!”, vertelt ze dolblij in de video. Eind goed, al goed!

© YouTube-kanaal Monica Geuze
Lees meer over
Monica Geuze