pril

Vriendin Pete Davidson verrast door aandacht relatie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVriendin Pete Davidson verrast door aandacht relatie
RTL

Kate Beckinsale moet erg wennen dat er zo veel belangstelling is voor haar prille relatie met Pete Davidson. "Ik ben erg verrast door de enorme interesse", zegt de 45-jarige actrice, die begin deze maand zoenend met de 25-jarige Pete op camera werd vastgelegd, in de Los Angeles Times.

"Ik heb nooit eerder zoiets meegemaakt"

"Ik heb nooit eerder zoiets meegemaakt", vertelt Kate, die eerder getrouwd was met acteur Michael Sheen. "Het is allemaal erg intens en iets waar ik echt aan moet wennen."

Pete Davidson cancelt show
Lees ook

Pete Davidson cancelt show

Toch is het mediacircus voor Kate geen reden om niet verder te gaan met de komiek. "Ik denk dat als je de persoon met wie je bent minder leuk vindt dat je er dan wel mee kapt", zegt ze. Haar prille relatie is volgens haar groter dan alleen de media-aandacht. "Als dat het belangrijkste punt in de relatie zou zijn dan heb je een groot probleem. Maar dat is het niet."

Wel zou Kate het niet erg vinden als de belangstelling iets zou afnemen. "Ik heb liever niet dat mensen zich verstoppen rond mijn huis", zegt de actrice, die sinds januari samen is met de ex van Ariana Grande. "Het is een beetje vermoeiend."