Poeslief

Catfight zorgt voor bizarre Mr. Frank Visser doet uitspraak

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© SBS/Ruth van BaaijenCatfight zorgt voor bizarre Mr. Frank Visser doet uitspraak
RTL

Burenruzies kunnen hoog opborrelen bij mensen, vooral als het om iets gaat waar ze van houden. Dat geldt zeker in het geval van Antonet en Jan, die hun buren ervan beschuldigen kattenlokkers te zijn.

Poes Sheba neemt de voorgrond in het verhaal. De kat is van Antonet en Jan, maar verblijft regelmatig bij buren Hans en Teunie. Hier is een enorm conflict ontstaan, omdat Antonet niet wil dat de poes zo lang bij de buren blijft. Volgens haar is Sheba weleens dagen achter elkaar daar. Presentator Viktor gaat verhaal halen en dan blijkt dat Teunie eten geeft aan Sheba, haar naar de dierenarts brengt én, als zij op vakantie is, haar in het kattenpension stopt. 

Mr. Frank Visser doet uitspraak over nieuw seizoen
Lees ook

Mr. Frank Visser doet uitspraak over nieuw seizoen

Maar daar houdt het niet op. Teunie zou dit al vaker hebben gedaan met poezen uit de buurt en ze zelfs in hebben laten slapen wanneer zij het tijd vond dat het beestje heenging. Het zit Antonet zelfs zo hoog dat, als de buurvrouw zo doorgaat, ze de poes wil laten inslapen. "Heeft zij geen kat en ik ook niet meer", vertelt een huilende Antonet aan Viktor. Om tot een oplossing te komen, komt Mr. Frank Visser langs. Met een kattendeskundige aan zijn zijde gaat hij de situatie analyseren en proberen een overeenkomst te sluiten tussen de ruziënde buren. 

Tijdens de uitspraak zijn Antonet en Jan duidelijk geëmotioneerd. Ze willen natuurlijk graag goed nieuws krijgen van de 'rijdende' rechter. Het stel kan gerust ademhalen, aangezien Mr. Frank Visser besluit dat de buren de poes niet meer binnen mogen laten, eten mogen geven en in het pension mag stoppen. "Echt heel, heel blij. Shiba weer thuis", reageert Antonet op de positieve uitslag. 

Kijk hier de hele aflevering terug. 

Lees meer over
Viktor BrandTalpaSBSTv-programma