op de weegschaal

Roxeanne Hazes onthult haar huidige gewicht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes onthult haar huidige gewicht
RTL

De dochter van Dré zit lekker in haar vel en ligt niet wakker van een kilo meer of minder. Ze heeft er dan ook geen problemen mee als een fan wil weten hoeveel ze op dit moment weeg. "86 kilo", vertelt ze eerlijk op Instagram.

“Ik ben bevallen van een gezond kind, dus dat nummertje op een weegschaal? Fok dat!”

Rox heeft er geen geheim van gemaakt dat ze sinds haar zwangerschap de nodige kilo's is aangekomen. “Ik dacht dat ik weer snel mijn oude lichaam terug zou krijgen”, vertelt ze eerlijk op social media. Maar zelfs het aantrekken van haar sokken vindt ze nog altijd “slopend werk.”

Volgens Roxeanne heeft ze dit aan zichzelf te danken. "Ik heb de term: 'Je eet voor twee’, wel iets anders benaderd ja", grapt ze in een volgende post.

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic
Lees ook

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

© Instagram @roxeannehazes
© Instagram @roxeannehazes
© Instagram @roxeannehazes

En hoewel ze lekker in haar vel zit, wil ze wel weer fitter door het leven. “Daar wil ik zeker iets aan doen”, ook met het feit dat ze straks weer op tournee gaat. Ze weegt nu 86 kilo, maar daar ligt ze niet wakker van. Het belangrijkste in haar leven is namelijk haar zoontje Fender. Zo laat ze weten: “Ik ben bevallen van een gezond kind, dus dat nummertje op een weegschaal? Fok dat!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Roxeanne Hazes