NONDEJU!

Douwe Bob haalt uit naar Snollebollekes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Instagram @snollebollekesDouwe Bob haalt uit naar Snollebollekes
RTL

Douwe Bob uit op sociale media flinke kritiek naar Forum voor Democratie en Snollebollekes. De zanger zegt zich flinke zorgen te maken om ‘ons mooie landje’.

"Lang leve de kunst"

“Deze gast verkoopt twee keer GelreDome uit”, schrijft de singer-songwriter bij een foto van de Brabantse feestact. “Maak me soms toch wel erg veel zorgen om ons mooie landje. Mag ik natuurlijk niet zeggen he.”

Ook haalt Douwe uit naar Forum van Democratie, de partij van Thierry Baudet die vorige week de grootste in de Eerste Kamer werd. “Fuck de FvD en lang leve de kunst.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Douwe Bob zet luidruchtige 17-jarige fan uit de zaal
Lees ook

Douwe Bob zet luidruchtige 17-jarige fan uit de zaal

Het bericht van Douwe Bob roept veel weerstand op. “Wat een droevig figuur ben je. Snap niet waarom jij je jezelf beter voelt als de snollebollekes of de mensen die daar een kaartje voor kopen.....”, schrijft ene Joyce op Facebook. “Jaloezie staat zo lelijk”, vindt Patricia.

Snollebollekes, bekend van nummers als ‘Lekker likkie’ en ‘Springen nondeju’, geeft dit weekend twee uitverkochte shows in de GelreDome. Verkeersinformatiedienst ANWB verwacht lange files vanaf 14:00 rond Arnhem en de NS zet langere treinen in. Eerder deze maand was Douwe Bob in het nieuws omdat hij twee beveiligers van een ziekenhuis heeft bedreigd.

Lees meer over
Douwe BobForum voor DemocratiePolitiekMuziek