bad boy

Nicolas Cage was dronken toen hij trouwde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesNicolas Cage was dronken toen hij trouwde
RTL

De Oscar-winnende acteur beweert dat hij te dronken was om zijn acties te begrijpen toen hij met zijn partner Erika Koike in Las Vegas trouwde. Vier dagen na het huwelijk had hij een aanvraag tot nietigverklaring ingediend.

Cage beweert dat het paar 'tot het punt van dronkenschap' dronk vóór de bruiloft op zaterdag. De Blast meldde dat de advocaten van Cage zeiden: "Alvorens een huwelijksvergunning te behalen en deel te nemen aan een huwelijksceremonie dronken Nicolas en Erika allebei tot het punt van dronkenschap.

Nicolas Cage voor vierde keer in huwelijksbootje
Lees ook

Nicolas Cage voor vierde keer in huwelijksbootje

"Als gevolg van zijn bedwelming, reageerde Nicolas op impuls en zonder het vermogen de volledige impact van zijn acties te herkennen of te begrijpen."

De 55-jarige beweert ook dat hij niet op de hoogte was van de 'relatie van mevrouw Koike met een andere persoon', wat blijkt uit een gerechtelijke verklaring. Ook beweert hij dat zij hem niet op de hoogte bracht van haar 'criminele geschiedenis', inclusief 'aanvullende actieve strafrechtelijke procedures'.

Het is niet de eerste keer dat de acteur het getrouwde leven niet lang volhoudt. In 2002 vroeg hij na drie maanden huwelijk een scheiding aan van Lisa Marie Presley. Daarvoor was hij zes jaar getrouwd met Patricia Arquette. Ook zijn derde huwelijk duurde een stuk langer: met Alice Kim hield Nicolas het twaalf jaar vol.

Lees meer over
Nicolas Cage