Lekker voetballen

Ferri Somogyi verrast GTST-superfan ter ere van jubileum

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Ferri Somogyi verrast GTST-superfan ter ere van jubileum
RTL

Goede Tijden, Slechte Tijden viert aanstaande vrijdag de 6000ste aflevering van het programma. Om dit te vieren, verrast soapheld Ferry Somogyi één van de fanatieke kijkers van de serie.

"Dan staat er iemand van GTST voor zijn neus, he. Ik denk echt niet dat hij dat kan handelen"

GTST viert het jubileum niet alleen met een minifilm, maar ook met andere verrassingen voor de superfans van het programma. Ferri ging op bezoek bij voetbalvereniging N.E.O., waar hij de trainer van het team van Vrouwen 1 opzoekt. Patrick is namelijk een trouwe kijker van het programma en om hem te verrassen, traint hij een keertje mee. 

De allereerste beelden van Chantal Janzen in GTST
Lees ook

De allereerste beelden van Chantal Janzen in GTST

Het team is van tevoren niet zeker hoe hun trainer zal reageren. "Dan staat er iemand van GTST voor zijn neus, he. Ik denk echt niet dat hij dat kan handelen", zegt een van de spelers. Vervolgens gaat Ferri het veld op en begint mee te trainen. Patrick is uiteraard verrast en vertelt uitgebreid over zijn liefde voor de soap. "Ik kijk al sinds mijn zestiende, zeventiende", vertelt de 35-jarige. 

Patricks lievelingsscene is er eentje waar Ferri een grote rol in speelt. "Dat jij die beroemde moord op je geweten hebt", antwoordt hij op de vraag wat zijn favoriete aflevering is. "Ik zweer het je, dat is ook mijn favoriete scene", legt de acteur vervolgens uit. Uiteindelijk stelt Ferri voor dat Patrick een keertje langskomt voor een biertje in café de Koning. "Ja, dat vind ik echt leuk", zegt de trainer over het plan. 

Lees meer over
Ferri SomogyiGTST