bekende koppen

Eerste deelnemers Ex on the Beach All Stars bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/Mark EngelenEerste deelnemers Ex on the Beach All Stars bekend
RTL

Voor alweer het vijfde seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch, haalt MTV alles uit de kast. In dit seizoen, dat is omgedoopt tot het all stars-seizoen, spoelen oude bekenden aan op het strand. MTV heeft inmiddels de eerste twee kandidaten bekendgemaakt.

Niemand minder dan Harrie en Wayne zullen terugkeren in het realityprogramma. Wayne kennen we nog van het allereerste seizoen, toen hij samen met Puru een bro-code afsloot en zich vooral bezig hield met het showen van zijn spierbundels. In dit komende seizoen staat deze 27-jarige charmeur er toch ietsje anders in. Hij heeft één taak: Dames scoren, aldus Wayne.

© Mark Engelen/MTV

De tweede deelnemer is Harrie. Deze 22-jarige vrijgezel kennen we maar al te goed uit het meest recente seizoen. Hij omschrijft zichzelf als een familiemens en heeft een grote hobby, namelijk het versieren van vrouwen. 

© Mark Engelen/MTV

In totaal doen er negen bekende singles mee dit seizoen. Dit betekent dat we er nog zeven voor onze kiezen krijgen. Het nieuwe all stars-seizoen is vanaf 19 mei te zien op MTV.

Lees meer over
MTV