lekker krikken

Bram Krikke geen fan van naaktfoto's

Door RTL Boulevard/VIVA··Aangepast:
© ANPBram Krikke geen fan van naaktfoto's
RTL

De vriendin van Bram Krikke kan lang wachten voordat ze ooit een naaktfoto van hem ontvangt. Deze gaat de SLAM!-dj namelijk liever uit de weg. "Ik denk niet dat ik mijn piem op een sexy manier kan vastleggen. Het lijkt dan een soort monster", grapt hij tijdens een interview met VIVA.

"Het lijkt dan een soort monster"

"Nee", bedankt hij meteen. "Ik heb een wandelende-takken-lichaam, een soort sprinkhaan ben ik. Ik ben skinny en heb geen vormen. Mijn kont is een verlengstuk van mijn rug." Verder is hij grappig genoeg helemaal niet preuts. "Over mijn lichaam ben ik niet onzeker. Het kan me niks schelen."

Inmiddels is de 24-jarige zo'n drie maanden samen met zijn vriendin, Didi. "Het gaat supergoed tussen ons. Wat ik voor haar voel, heb ik nooit eerder gevoeld", vertelt 'ie. "Het was liefde op het eerste gezicht."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bram Krikke wint Zilveren RadioSter Man
Lees ook

Bram Krikke wint Zilveren RadioSter Man

Sinds hij te horen is bij radiozender SLAM! is Bram Krikke een waar begrip. Afgelopen januari won hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent én de Zilveren RadioSter Man. Ook ging hij compleet viral met zijn radioroast. 

Lees meer over
Bram Krikke