Beauty

Edsilia Rombley kan rekenen op golf aan complimenten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @edsiliarombleyEdsilia Rombley kan rekenen op golf aan complimenten
RTL

Edsilia Rombley heeft de afgelopen maanden op water en brood geleefd, met als resultaat dat ze inmiddels weer door een sleutelgat past. Zelf is ze dolblij met haar enorme transformatie, en ook haar volgers op Instagram krijgen er maar geen genoeg van.

"Mens! Wat ben je mooi!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glennis Grace nodigt Edsilia Rombley uit voor concert
Lees ook

Glennis Grace nodigt Edsilia Rombley uit voor concert

Edsilia laat op haar account weten dat ze net de grande finale van het nieuwe It Takes 2 heeft opgenomen. Edsilia neemt plaats naast Ronnie Flex en Gerard Ekdom in de jury van het zangprogramma. Ze volgt Angela Groothuizen op, die in de eerste drie seizoenen de zangkunsten van de deelnemende bekende Nederlanders beoordeelde.

Bij zo'n grote dag mag een kek outfitje natuurlijk niet ontbreken en daarom haalt de souldiva alles uit de kast. "It's a wrap", schrijft ze moe, maar voldaan na de opnames gehuld in een gaaf glitterpak.

En dat haar harde werken en gezond eten zijn vruchten afgeworpen heeft blijkt maar weer. Ook haar volgers zijn het niet ontgaan dat de zangeres flink wat kilo's kwijt is. "Mens! Wat ben je mooi!", laten ze achter onder het plaatje. Andere reacties luiden: "Jesus.. je bent stunning!!!" en "Wat zie jij er goed uit."

Lees meer over
Edsilia Rombley