Helemaal alleen

Nieuwe Netflix-serie The Society is bizar gedachtenexperiment

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Nieuwe Netflix-serie The Society is bizar gedachtenexperiment
RTL

De streamingdienst blijft maar met nieuwe, interessante eigen content komen en The Society is geen uitzondering. De net uitgebrachte trailer is al heel veelbelovend.

"Waar is iedereen? Het duurt al negen dagen. We zijn helemaal alleen"

In The Society verdwijnen uit het niets alle ouders uit het stadje New England. De tieners moeten zichzelf zien te redden. In eerste instantie lijkt die enorme vrijheid hen wel goed af te gaan, maar al snel wordt het gevaarlijk. De jongeren snappen niets van hun nieuwe werkelijkheid, hoe ze thuis kunnen komen en hoe ze moeten leven in een ordeloze wereld. 

De Fabeltjeskrant komt naar Netflix
Lees ook

De Fabeltjeskrant komt naar Netflix

In de trailer wordt kennisgemaakt met Cassandra, Allie, Harry en de rest van de tieners uit The Society. En het ziet er niet gezellig uit. "Mama? Daar ben ik weer", zegt Allie. "Waar is iedereen? Het duurt al negen dagen. We zijn helemaal alleen. Sommigen dachten dat het wel leuk zou zijn om zelf de baas te zijn. Maar het gaat verkeerd. Als je dit hoort, kom dan alsjeblieft terug." 

De serie verwelkomt nieuwkomers Rachel Keller, Kathryn Newton, Alex Fitzalan en Kristine Froseth in de hoofdrollen. Er gaan tien afleveringen van een uur op 10 mei in premiere op Netflix. 

Lees meer over
NetflixNetflixserie