Bingewatching

Er komt een tv-serie van Disney-klassieker Monsters, Inc.

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Disney EnterprisesEr komt een tv-serie van Disney-klassieker Monsters, Inc.
RTL

Het is officieel: Er komt een vervolg op het megasuccesvolle Monsters, Inc. De serie pakt zes maanden 'na' de film de draad van het verhaal weer op in Monsters at Work.

Het is niet de eerste keer dat de klassieker een vervolg krijgt, eerder kwam Pixar al met Monsters University. Maar de tv-spin-off wordt behoorlijk anders. Het verhaal uit de eerste film wordt weer opgepakt. Monsters At Work, zoals de serie gaat heten, vindt zes maanden later plaats. Net als in de eerste film draait het om een energiecentrale, maar dit keer verwerft het kindergelach in plaats van kindergeschreeuw voor hun stroom. 

Dit zijn de eerste beelden van Disney-klassieker Aladdin
Lees ook

Dit zijn de eerste beelden van Disney-klassieker Aladdin

Bovendien komt er een nieuw personage in, namelijk Tyler Tuskmon. Hij wil graag een grappenmaker worden, net als zijn grote voorbeelden Sulley en Mike. Die twee worden overigens gewoon weer ingesproken door de originele acteurs, John Goodman en Billy Crystal. Ook de Yeti en Celia Mae maken hun terugkeer in de nieuwe show. 

Het enige echte raadsel is of Boo terugkomt in de serie. Fans zien een reünie natuurlijk wel zitten, maar dit is één van de weinige personages waar het lot nog niet van is bepaald door Disney. Het bedrijf heeft aangekondigd dat Monsters at Work op hun Disney+ platform zal verschijnen in 2020. 

Lees meer over
DisneyTv-programma