What do you mean?

‘Justin Bieber komt volgende week met nieuwe muziek’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images‘Justin Bieber komt volgende week met nieuwe muziek’
RTL

Het ziet er naar uit dat Justin Bieber na lange tijd weer met nieuwe muziek komt, zo meldt TMZ. Het zou gaan om een samenwerking met rapper en comedian Lil Dicky.

"Ik heb vaker een terugslag"

Het nummer zou volgende week moeten uitkomen aldus Lil Dicky via Twitter. Justin deelde dit bericht vervolgens, maar bevestigde niet dat hij zelf ook te horen is op de plaat. TMZ weet het echter zeker, een nieuwe track is onderweg. Het zou het eerste nummer zijn dat de Canadese superster uitbrengt sinds zijn depressie. Onlangs maakte hij nog bekend een pauze te nemen van de muziek om zich te richten op zijn mentale gezondheid.

1 april-grap Justin Bieber valt verkeerd
Lees ook

1 april-grap Justin Bieber valt verkeerd

Justin riep zijn fans onlangs nog op om voor hem te bidden. “Ik worstel de laatste tijd enorm.” Zo schreef hij destijds. “Ik voel me enorm afgezonderd en raar. Ik heb vaker een terugslag dus ik maak me geen zorgen. Ik wilde dit alleen met jullie delen en vragen of jullie voor me willen bidden. God is trouw en jouw gebeden werken echt.” Door deze depressie zou ook het grote huwelijksfeest van Justin en Hailey op een laag pitje komen te staan.

Het is alweer drie jaar geleden dat Justin met een eigen solonummer kwam. In november 2015 bracht hij het album Purpose uit. 

Lees meer over
Justin Bieber