Liefde in de lucht?

Domien doet boekje open over relatie Mattie en Marieke

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDomien doet boekje open over relatie Mattie en Marieke
RTL

Domien Verschuuren heeft zich uitgesproken over een mogelijke relatie tussen Mattie Valk en Marieke Elsinga. Tijdens een telefoongesprek met Shelly Sterk op Qmusic, deed de radio-dj een boekje open over de mogelijke tortelduifjes.

"Er hangt geen seks in de lucht"

Al sinds de start van het ochtendprogramma met Mattie en Marieke op Qmusic, draait de geruchtenmolen op volle toeren. De twee kunnen het erg goed vinden met elkaar gedurende de uitzendingen en dit is voor veel mensen voer tot speculeren. Volgens Q-collega Domien Verschuren zijn de twee enkel en alleen goede vrienden. “Dit zijn bff’s.” vertelt hij. “Er hangt geen seks in de lucht.”

Mattie en Marieke kunnen niet van elkaar afblijven
Lees ook

Mattie en Marieke kunnen niet van elkaar afblijven

Ook gedurende de opsluiting van het drietal in de Q-Escape Room eerder deze week, leek de romantiek er vanaf te spatten. Toen was Domien ook genoodzaakt om hier wat van te zeggen. In een Instagramvideo konden de volgers namelijk zien hoe Mattie en Marieke elkaar betasten. “Jouw basismateriaal is zo goed schat, je hebt zulke goede features”, zegt Marieke terwijl ze met haar handen de kin van Mattie masseert. “Dit gaat echt ver, hé”, zegt Mattie tegen Domien die ongemakkelijk tegenover het stel zit. “Jullie twee, ongelofelijk!”

Eerder spraken Mattie en Marieke ook de geruchten al tegen in een interview. Hierin bekende Mattie dat hij niet verliefd kan worden op Marieke. “Dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen”, vertelde de dj tegen Grazia.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Domien VerschuurenMattie ValkMarieke ElsingaQmusic