insider out

Barbara Barend pakt haar biezen bij 6 Inside

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarbara Barend pakt haar biezen bij 6 Inside
RTL

Barbara Barend is niet langer insider bij het actualiteitenprogramma 6 Inside. Dat meldt de sportjournaliste aan RTL Boulevard. Er gingen al langer geruchten over de rol van Barbara bij het slecht bekeken entertainmentprogramma.

"sport ‘gaat een andere kant op’"

In een poging om meer kijkers te trekken, is het programma zich aan het ontwikkelen en sport ‘gaat een andere kant op’. Barbara heeft besloten dat ze beter bij andere programma’s past en zal daarom niet langer te zien zijn als insider.

Barbara Barend blij ‘dat oma dit niet meemaakt’
Lees ook

Barbara Barend blij ‘dat oma dit niet meemaakt’

In februari liet een woordvoerder van SBS6 nog weten dat Barbara Barend ‘absoluut niet’ ontslagen is bij het programma, nadat Gijs van Dam de nieuwe hoofdredacteur werd. In het verleden heeft Barbara zich namelijk openlijk behoorlijk negatief uitgelaten over Van Dam, die van ongewenste intimiteiten werd beschuldigd door Jelle Brandt Corstius. "Die dader van de verkrachting van Jelle Brandt Corstius is een grote klootzak! Vieze vuile goorlap, gore verkrachter die je bent!! Dat je het weet! Eikel. Fuck him! Gore klootzak!", twitterde ze toendertijd.

Lees meer over
Barbara Barend