rawrr

Ellemieke Vermolen biedt excuses aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ellemieke_vermolenEllemieke Vermolen biedt excuses aan
RTL

Ellemieke Vermolen is op Instagram door het stof gegaan. De blondine plaatste vandaag een post waar ze poseert met een tijgerwelp. Nu komt ze daarop terug. "Ben ook maar een mens met een groot hart."

"Als dat niet zo is, dan zijn het leugenaars en ben ik te goed gelovig"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ellemieke Vermolen onder vuur na ongepaste post met tijger
Lees ook

Ellemieke Vermolen onder vuur na ongepaste post met tijger

De foto met de tijger schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat. Vooral het feit dat het welpje aan een lijn ligt kon rekenen op flink wat commentaar. Onder de post, die inmiddels verwijderd is, werd Ellemieke flink op haar vingers getikt. Nu reageert ze met een nieuwe foto. "Ik ben met mijn gezin op vakantie en krijg de ene bak shit na de andere bak shit over mij heen. Sommige reacties begrijp ik maar sommige ook echt niet", schrijft ze.

"Ik ben zeker van mening dat een tijger niet aan de lijn hoort. Dit is zij in werkelijkheid ook niet. De stichting Zoological Wildlife Foundation en Jacob doen in mijn ogen goed werk. Ze vangen dieren op die dat nodig hebben. Door iets te plaatsen op Instagram  wilde ik deze stichting onder de aandacht brengen, omdat ze alle hulp kunnen gebruiken."

Ze gaat verder: "Misschien heb ik mij vergist in hun zoals velen zeggen. Ik heb hier geen weet van. Dus mijn excuus, ben ook maar een mens met een groot hart voor dieren die een beter leven verdienen. Ik denk dat ZWF dat doet. Als dat niet zo is, dan zijn het leugenaars en ben ik te goed gelovig." 

Nadat ze haar punt gemaakt heeft wil ze eigenlijk verder gewoon genieten. "Mag ik nu verder van mij vakantie genieten?", sluit ze haar post af.

Lees meer over
Ellemieke Vermolen