of je worst lust

Veganistisch dieet? De baby van Josje mag zelf kiezen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @josjecoosVeganistisch dieet? De baby van Josje mag zelf kiezen
RTL

Josje Huisman leeft al jaren op een veganistisch dieet en kon zich nooit voorstellen om ooit nog terug te gaan naar boter, kaas en eieren. Toch veranderde dit wel een beetje toen ze in verwachting was van haar kindje Kamari. Nu is natuurlijk de vraag of Kamari ook enkel plantaardige voeding tot zich zal nemen.

"Ik denk dat 'ie wijs genoeg is"

De kersverse moeder vertelde in de Vlaamse talkshow Van Gils & Gasten gister over de opvoedingsplannen rond het dieet van haar zoontje. De kleine Kamari werd op eerste kerstdag geboren en leeft nu nog op melk, maar hoe ziet dat er de komende jaren uit? Josje legt uit: "Ik ga Kamari een beetje zijn eigen keuzes laten maken. Ik ga hem van alles aanbieden en ik denk dat 'ie wijs genoeg is." Voor zichzelf kookt ze wel bijna altijd plantaardig.

Josje deelt geboortekaartje pasgeboren zoontje
Lees ook

Josje deelt geboortekaartje pasgeboren zoontje

Een klein kindje zelf laten kiezen, klinkt misschien niet heel erg haalbaar. Gelukkig heeft Josje daar een oplossing voor. "Je moet hem gewoon een gevarieerd, gezond bordje voorschotelen denk ik." Of er op dat bordje ook vlees ligt? "Een verantwoord stukje vlees."

Lees meer over
Josje Huisman