Met rust laten

Teen Mom-Tyler brengt ode aan zijn vrouw Catelynn

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @tylerbaltierramtvTeen Mom-Tyler brengt ode aan zijn vrouw Catelynn
RTL

Tyler Baltierra uit Teen Mom OG is er klaar mee dat mensen zijn vrouw Catelynn lastigvallen op social media. De realityster neemt de 'haters' te grazen door een ode te plaatsen aan zijn echtgenote.

"Omg, dankjewel Tyler. Ik hou van je" 

"Ik wilde iets dieps en betekenisvols schrijven, maar het enige wat ik denk is DAYYYUMM!", schrijft Tyler bij een foto van Catelynn. Bij het plaatsen van het kiekje kreeg de Teen Mom-ster gelijk negatief commentaar, waarna Tyler besloot dat het genoeg was. Hij zette de optie om te reageren op de foto uit en kwam later weer terug om revanche te nemen. "Na mijn post van gisteren word ik emotioneel bij het schrijven van deze. De onnodige, gemene en verontrustende opmerkingen over mijn prachtige vrouw breken mijn hart. Het maakt me niet boos... Het breekt letterlijk mijn hart."

Fans: 'Teen Mom-Catelynn's baby is niet van haar man'
Lees ook

Fans: 'Teen Mom-Catelynn's baby is niet van haar man'

"Deze vrouw deelt al elf jaar haar meest kwetsbare worstelingen en meest pijnlijke momenten van haar leven", gaat Tyler verder. "De wereld kijkt mee. Ze verdient het niet om zulke wrede dingen te lezen."

"Begrijp je niet dat zij haar leven wilde eindigen een jaar geleden? Begrijp je niet dat ze opgroeide in een cyclus van disfunctioneel misbruik, maar wel de kracht vond om haar meest primitieve instinct als vrouw tegen te gaan en haar eerstgeborene aan een andere vrouw gaf om die cyclus te doorbreken? Begrijp je niet dat ze een psychische aandoening heeft waar ze elke dag tegen vecht?" 

Tyler gaat verder en omschrijft Catelynn als de meest moedige, liefdevolle en prachtige vrouw die hij ooit heeft ontmoet. Daarna vraagt hij zijn volgers om de volgende keer gewoon door te scrollen en geen commentaar te leveren op zijn vrouw. Het ontging Catelynn natuurlijk niet. Zij reageerde op zijn berichten met een emoji. "Omg, dankjewel Tyler. Ik hou van je." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
MTVTeen MomTv-programma