prima ballerina

Johnny de Mol laat grote wens Alex uitkomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ruth van Baaijen / SBS BeeldbankJohnny de Mol laat grote wens Alex uitkomen
RTL

In het tv-programma Down met Johnny wil Selma graag haar goede vriend Alex, met wie ze samen op dansles zit, verrassen. Alex droomt al jaren van een eigen videoclip, en laat Johnny dat nou net geregeld hebben!

In Down met Johnny laat Johnny wensen en dromen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Er is slechts één regel: de wens moet altijd voor een ander zijn. Degene die de wens heeft, regelt zelf alles van A tot Z - met een beetje hulp van Johnny. Deze week gaat Johnny samen met de 26-jarige Selma aan de slag om haar goede vriend Alex in het zonnetje te zetten. 

Alex is een super creatief multitalent met het syndroom van Down, die zich niet laat beperken door zijn handicap. Hij heeft dan ook superveel hobby's, maar één springt er voor hem uit: dansen. Daarom zet de goedlachse Johnny samen met Selma alles op alles om zijn grote droom werkelijkheid te doen worden: een eigen videoclip opnemen. En niet zomaar een clip. Nee, Alex droomt ervan om balletdanser te worden.

Johnny de Mol wil met zijn moeder Willeke Alberti samenwerken
Lees ook

Johnny de Mol wil met zijn moeder Willeke Alberti samenwerken

Om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, krijgt hij voor zijn grote optreden nog een aantal tips van Igone de Jongh. En dan is het tijd voor de opnames! Alex weet precies wat hij wil en is een natuurtalent voor de camera.

Als een paar weken later zijn eigen film in première gaat in het Eye Film Museum in Amsterdam, straalt hij van trots. 

De aflevering van gisteren gemist? Je bekijkt hem hier.

Lees meer over
Johnny de Mol