black-out

Monica: 'In mijn hoofd is die eerste week één groot zwart gat'

Door RTL Boulevard/&C··Aangepast:
© ANPMonica: 'In mijn hoofd is die eerste week één groot zwart gat'
RTL

Voor hun nieuwe babyspecial dook &C in bed met vlogger en influencer Monica Geuze. En al snel blijkt dat een momentje in bed heilig is voor de 24-jarige. "De ene keer slaapt Zara-Lizzy door, de andere keer wordt ze drie keer per nacht wakker. Meestal wil ze de fles. Leuk is anders, maar dat weet je van tevoren als je ouders wordt."

"Ik kijk er wel naar uit dat ze straks van zeven tot zeven doorslaapt"

Slaap is dan ook een luxe in huize Geuze-Veldwijk. In het begin, tijdens haar kraamtijd, sliep de 'kleine frummel' nog bij Monica en vriendlief Lars op de kamer. Maar dat zorgde voor onnodige stress. Met elke geluidje zat ze rechtovereind in bed. "Daarom nemen we haar ook nooit bij ons in bed, want dan slapen we alle drie slecht", legt ze uit tijdens het interview.

Sowieso kan ze van de eerste weken weinig meer herinneren. In het gesprek biecht ze op de eerste dagen met haar dochtertje last te hebben gehad van een complete black-out. "Hoe de eerste nacht was? Geen idee. Ik heb erover gevlogd, dus ik kan het zo terugkijken, maar in mijn hoofd is die eerste week één groot zwart gat."

Inmiddels verdelen de tortelduifjes de nachtelijke uitstapjes. "Lars en ik gaan er om de beurt uit, dat scheelt. Maar ik kijk er wel naar uit dat ze straks van zeven tot zeven doorslaapt."

Zó zag Monica Geuze eruit toen ze een tiener was
Lees ook

Zó zag Monica Geuze eruit toen ze een tiener was

Maar hun bed is ook een plek vol geluk en herinneringen. "In het weekend halen we Zara-Lizzy en Mason bij ons in bed en liggen we gezellig met z’n vieren te knuffelen en te kletsen. Totdat Mason er genoeg van heeft, haha." Als de kleintjes eenmaal in dromenland zijn, dan doet de familie het liefst een spelletje. "Altijd Mens erger je niet! of Yahtzee", aldus Mo. "Niet ingewikkeld, weinig regels. Soms spelen we het wel drie keer per dag: ‘s ochtends, ‘s middags én ‘s avonds. Lars kan iets slechter tegen zijn verlies dan ik. Ik slaap er geen minuut minder om als ik verlies, maar hij kan echt chagrijnig worden."

Monica praat in het blad ook over hoe de zwangerschap haar lichaam veranderd heeft. "Ik zou nog wel een paar kilo eraf willen, en een wat strakkere buik", bekent ze. "Maar ik zit er niet echt mee. Sporten en diëten is niks voor mij, dat heb ik er niet voor over."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het hele interview met Monica lees je nu in de babyspecial van &C, Oh baby!

Lees meer over
Monica Geuze