storm in glas water

Dure Piet Paulusma: 'Er is nog niets definitief'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDure Piet Paulusma: 'Er is nog niets definitief'
RTL

De door SBS ontslagen Piet Paulusma heeft als doel het eens te worden met Jan Slagter over zijn overstap naar Omroep MAX. Dit zei de dure weerman donderdag tegen Omrop Fryslân.

"Het doel is om eruit te komen"

Een storm in een glas water. Zo omschrijft Piet Paulusma het tumult dat donderdag ontstond over zijn onderhandelingen met Omroep MAX. De opschudding ontstond na uitspraken van Jan Slagter die in het AD zei dat hij de kans klein acht dat het lukt, omdat beide partijen het financieel niet eens lijken te worden. Op Radio 538 benadrukte Slagter later dat er nog wordt onderhandeld en ontkende de MAX-voorman dat de onderhandelingen zijn afgeketst.

Onderhandeling Piet Paulusma en Omroep MAX nog steeds gaande
Lees ook

Onderhandeling Piet Paulusma en Omroep MAX nog steeds gaande

In het middagmagazine van Omrop Fryslân gaf de Friese weerman een update over de kwestie. "Ik was erg verbaasd dat er bepaald werd dat de onderhandelingen afgelopen waren. Je weet hoe het gaat, er wordt met elkaar gepraat en daarna nog eens. Het doel is om eruit te komen", zei Paulusma. "Er is vandaag tumult en ik ben druk met radiostations die me erover bellen. Maar ik denk dat het een storm in een glas water is, want er is nog niets definitief."

Eind dit jaar stopt Piet Paulusma bij SBS6. Slagter hoopt dat Paulusma bijdragen kan leveren aan het tv-magazine Tijd voor MAX.

Lees meer over
Piet PaulusmaJan Slagter