mond vol tanden

Roxeanne Hazes schrikt zich rot om zoontje Fender

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @erikzwennesRoxeanne Hazes schrikt zich rot om zoontje Fender
RTL

De dochter van Dré is zichzelf een hoedje geschrokken, zo laat ze weten op Instagram. Ze dacht dat het grappig was om haar kleine mannetje te photoshoppen met een volwassen gebit, maar daar komt ze nu op terug.

"This scared the shit outta me"

"Ik was benieuwd hoe mijn baby er uit zou zien met een volwassen gebit", vertelt de Nederlandstalige zangeres op Instagram. Ze vervolg: "Don’t ask me why. Had een minuutje vrij en dat verzin je dat soort dingen", waarna ze het eindresultaat deelt met haar volgers.

© Instagram @roxeannehazes
© Instagram @roxeannehazes

Even later post de jonge moeder ook nog een close-up van de 'bijzondere' foto. "This scared the shit outta me", schrijft ze erbij.

© Instagram @roxeannehazes

De oorspronkelijke foto is gemaakt tijdens een bezoekje aan Center Parcs, waar Rox en haar prachtgezin deze week verbleven. Een vakantie naar een ver oord zit er voorlopig nog niet in voor het gezin. Eerder liet de dochter van Dré al weten aan haar trouwe volgers dat ze reizen met een baby naar het buitenland "nog een beetje spannend" vindt. "Dus hebben we een bungalow geboekt om dat te doorbreken.”

Lees meer over
Roxeanne Hazes