Vereeuwigen

Kylie Jenner zet tatoeage bij vriendje Travis Scott

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesKylie Jenner zet tatoeage bij vriendje Travis Scott
RTL

Kylie Jenner heeft haar liefje Travis Scott eerder deze week getatoeëerd ter ere van zijn 28e verjaardag. Wat de 21-jarige realityster precies heeft vereeuwigd op de bovenarm van de rapper is onbekend.

"T.S hartje K.J."

Tatoeëerder van de sterren, JonBoy, plaatste een filmpje op zijn Instagram van de tatoeërende Kylie. Te zien is hoe het halfzusje van Kim Kardashian het eventjes uitgilt van plezier. "T.S hartje K.J.", schreef JonBoy bij de video.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Kylie nam plaats in de stoel en kreeg een tatoeage op haar bovenarm. Waarschijnlijk heeft ze een matchende tattoo laten zetten. Het stel deed dit eerder. Toen lieten ze allebei een vlinder op hun enkel zetten.

Fans weten het zeker: Kylie Jenner is verloofd
Lees ook

Fans weten het zeker: Kylie Jenner is verloofd

Kylie pakte deze week flink uit voor de verjaardag van de vader van haar eenjarige dochter Stormi. Ze organiseerde een groot feest, liet een reusachtig billboard plaatsen op een druk punt in Hollywood met daarop felicitaties voor Travis, huurde een bioscoop af zodat ze rustig naar de nieuwe Marvel-kaskraker Avengers: Endgame konden kijken en zei op Instagram dat ze nog een baby wilde met de rapper.

Lees meer over
Kylie JennerTatoeageLiefde