Meghan Markle 'mogelijk ingeleid' week na uitgerekend te zijn

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan Markle 'mogelijk ingeleid' week na uitgerekend te zijn
Alles over Baby Sussex

Meghan Markle was eigenlijk een week geleden al uitgerekend, maar de koninklijke baby laat op zich wachten. Daarom meldt de Daily Mail nu dat de hertogin mogelijk wordt ingeleid.

"Vrouwen boven de 36 zouden moeten kiezen voor inleiding, omdat ze een hoger risico lopen tijdens de bevalling"

Volgens de Daily Mail zou de Hertogin van Sussex mogelijk worden ingeleid binnen de komende twee dagen. Meghan is namelijk al een week uitgerekend, waardoor dokters zich nu voorbereiden op het opwekken van de weeën. Hierdoor zouden ook Meghans plannen om thuis te bevallen niet doorgaan. 

'Harry en Meghan geven kind speciale naam'
Lees ook

'Harry en Meghan geven kind speciale naam'

Er gingen geruchten de rondte dat de hertogin van plan was om in Frogmore Cottage te bevallen. Maar het inleiden zou dit in de weg staan, waardoor ze in het Frimley Park ziekenhuis terecht zou komen. De Daily Mail sprak met een verloskundige, die beweerde dat Meghans leeftijd de oorzaak is voor de keuze van het opwekken van de weeën.  

"Een recent onderzoek wees uit dat voor vrouwen boven de 36 zouden moeten kiezen voor inleiding, omdat ze een hoger risico lopen tijdens de bevalling", vertelt de verloskundige aan de krant. Bovendien komen hier ook weer risico's bij kijken, waardoor thuisgeboorte wordt afgeraden. 

Meestal wordt er pas gekozen voor inleiding als de vrouw al zeven tot tien dagen is uitgerekend. Maar het kan zelfs twee weken erna, als de moeder zich goed genoeg voelt. Bronnen melden dan ook dat Meghan nu thuis zit en comfortabel en gelukkig is met prins Harry en haar moeder aan haar zijde. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryBevallingZwangerschapBaby