Instant hit

Justin Bieber kondigt nieuwe single met Ed Sheeran aan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber kondigt nieuwe single met Ed Sheeran aan
RTL

Fans van Justin Bieber en Ed Sheeran kunnen hun geluk niet op. De twee supersterren brengen aanstaande vrijdag hun nieuwe single samen uit. Naar het schijnt gaat het nummer I Don't Care (IDC) heten.

"Fri-yay"

Het heeft even mogen duren, maar nu lijkt het er toch echt op: Er komt nieuwe muziek aan van Justin Bieber! De pop prins hint al dagen op een samenwerking met Ed Sheeran en nu deelt hij een stukje van de nieuwe single. "Fri-yay", schrijft Justin bij de snippet, waarmee hij duidelijk lijkt te maken dat het nummer vanaf vrijdag te luisteren is. Ed deelde al eerder exact hetzelfde fragment via Instagram Stories.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er kwam onlangs al een liedje uit waar Justin én Ed onderdeel van uitmaakten. Rapper Lil' Dicky kwam met een hele schare aan artiesten aan met het nummer Earth. Beide zangers zongen maar een klein stukje, maar bij het nieuwe nummer zal het echt een duet worden. Ook was Justin laatst bij Coachella om op te treden met goede vriendin Ariana Grande. Dit was zijn eerste optreden in drie jaar. 

Justin Bieber teaset release van nieuwe muziek
Lees ook

Justin Bieber teaset release van nieuwe muziek

Voor fans lijkt het al eeuwen te duren, aangezien het laatste album van Justin in 2015 verscheen. Op de cd Purpose stond ook een samenwerking met Ed, namelijk de monsterhit Love Yourself. Ook voor de Shape of you-zanger is het weer een tijdje geleden, zijn laatste album kwam in 2017 uit. Het is nog maar de vraag of er ook een videoclip op vrijdag verschijnt. 

Lees meer over
Justin BieberEd SheeranAriana GrandeMuziek