Opa Patrick

Patrick laat zijn kwetsbare kant zien in Caveman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / CavemanPatrick laat zijn kwetsbare kant zien in Caveman
RTL

Gedurende het tv-programma Het Rotterdam Project wist ex-dakloze Patrick de harten te stelen van veel kijkers. In zijn eigen realityserie Caveman, wordt hij gevolgd tijdens het opbouwen van zijn nieuwe leven zonder drugs. En dat gaat hem steeds beter af.

"Ik kreeg een warm gevoel van binnen"

In de aflevering van woensdagavond gaat Patrick langs bij Stephany, die hij nog kent van Het Rotterdam Project. Haar zoontje is jarig en de fotograaf wil natuurlijk niet met lege handen aankomen. Daarom gaat 'ie op zoek naar een bijpassend cadeau voor het ventje. "Ik heb dat nooit gedaan op visite gaan. Maar het is gewoon gezellig”, vertelt ‘ie in de camera.

Natuurlijk kan Patrick het niet laten ook even zijn camera tevoorschijn te halen. “Zij heeft ook een heleboel meegemaakt en dan nu met een huis vol mensen", spreekt Patrick vol trots.

Comeback ex-dakloze Patrick maakt diepe indruk op kijkers
Lees ook

Comeback ex-dakloze Patrick maakt diepe indruk op kijkers

Dat Patrick goed met kleintjes overweg kan bewijst hij ook nog eens later in de aflevering, als hij met zijn stiefdochter en 'kleinkinderen' naar een pretpark gaat. Toch vindt hij zichzelf nog geen opa: "Ik voel me helemaal geen opa, ben ik nog een beetje te jong voor."

Al is hij meer dan dankbaar voor de tijd samen. “Bij Lange Jan staan met die kleine, ik kreeg een warm gevoel van binnen", vertelt hij in het programma. "Ik vindt dat gewoon super man.”

Kijk de aflevering hier terug.

 

Lees meer over
Beau van Erven Dorens