drie op een rij

K3-Klaasje: 'Gert Verhulst was mijn crush'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPK3-Klaasje: 'Gert Verhulst was mijn crush'
RTL

Het is geen geheim dat Studio 100-topman Gert Verhulst een zwak heeft voor de meisjes van K3. Zo was hij eerder al een setje met Karen en Josje. En kersvers K3'tje Klaasje had zomaar in het rijtje kunnen staan, zo verklapt ze zelf.

"Maar dan wel een jonge Gert Verhulst, hè”

Tijdens een livesessie op Instagram onthult de blondine namelijk dat ze stiekem een oogje heeft op de mediamagnaat. “Maar dan wel een jonge Gert Verhulst, hè”, dolt ze even later. “Uit Samson en Gert.” Een gevaarlijke quote, zo voorziet ook haar collega Hanne. “Die quote gaat de boekjes halen!”, grapt ze tot groot plezier van Klaasje. Maar die ziet er zelf het kwaad niet zo van in: “Hij stopt er nu toch mee.”

K3-reünie: Josje stelt baby voor aan Karen en Kristel
Lees ook

K3-reünie: Josje stelt baby voor aan Karen en Kristel

Maar helaas voor Klaasje: Gert is alweer enkele jaren dolgelukkig met Ellen, voor wie hij Josje verliet. Toch kent hun relatie ook zware tijden. Zo moest het koppel enkele jaren geleden noodgedwongen een pauze nemen, nadat Gert gevoelens kreeg voor voormalig K3'tje Josje. “De manier waarop wij die relatiepauze hebben overleefd, bewijst gewoon dat we voor eeuwig samen horen, en daar ben ik ook van overtuigd”, zei hij eerder in Story. De twee zijn nu helemaal klaar om in het huwelijksbootje te stappen.

Lees meer over
K3