bonkers!

Unbreakable Kimmy Schmidt terug naar Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesUnbreakable Kimmy Schmidt terug naar Netflix
RTL

Vier seizoenen van Unbreakable Kimmy Schmidt was voor de fans nog niet genoeg. Daarom komt de roodharige Kimmy nog één keer naar Netflix met een interactie film. Zo meldt The Hollywood Reporter.

"Ik denk dat dit ontzettend goed binnen onze serie past"

Het brein achter de komische serie, Tina Fey, klapt tegenover het Amerikaanse blad uit de school en deelt dat er in 2020 een afsluitende film komt van Kimmy Schmidt. En niet zomaar een. Het zou gaan om een interactie film, net zoals Black Mirror eerder dit jaar uitbracht. "Fans kunnen keuzes maken voor onze personages, zodat er verschillende verhaallijnen kunnen worden ingeslagen met, uiteraard, verschillende grappen", vertelt de comédienne tijdens een panel. “Ik denk dat dit ontzettend goed binnen onze serie past. Het wordt een geweldige manier om de serie officieel af te sluiten.”

Seizoen New Girl verdwijnt nu echt van Netflix
Lees ook

Seizoen New Girl verdwijnt nu echt van Netflix

Unbreakable Kimmy Schmidt was een van de eerste Netflix Original-comedyseries en volgt de ietwat naïeve Kimmy, gespeeld door actrice Ellie Kemper. Als Kimmy wordt bevrijd uit een sekte waarmee ze vijftien jaar lang onder de grond moest leven, wil ze haar verleden vergeten en een nieuw leven beginnen in New York. 

De serie kwam in januari van dit jaar ten einde, maar maakt nu zijn comeback. We moeten wel even geduld hebben, want pas in 2020 komt de film uit. De eerste vier seizoenen zijn al wel te bingen bij de streamingdienst. 

Lees meer over
Netflix