sky high

Fred van Leer zet jongen op hoge hakken in de spotlights

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @fredvanleerFred van Leer zet jongen op hoge hakken in de spotlights
RTL

De 42-jarige stylist Fred van Leer weet menig vrouw te vermaken met zijn hilarische show Leer van Fred Live, waarin hij vrouwen van de beste stylingtips voorziet. In de video die hij vandaag op social media plaatst, steelt een bijzondere jongen de show.

"De vrijheid om hem te laten zijn wie hij wil zijn"

"Het mooiste cadeau wat je een kind kunt geven is de vrijheid om hem te laten zijn wie hij wilt zijn ... gister kwam Dejany het podium op en hij stal de show !!! Zo ongelofelijk trots op hem", schrijft Fred bij de video. De jongen kwam op rode pumps tevoorschijn en paradeerde samen met Fred over het podium.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred van Leer neemt het op voor Manon Meijers
Lees ook

Fred van Leer neemt het op voor Manon Meijers

De stylst vindt het maar wat bijzonder dat hij de jongen maanden geleden heeft ontmoet. Daarover zegt hij: "Het raakt mij omdat ik veel herken van mijzelf in hem... Ik heb het idee dat over een aantal jaar jullie allemaal kaartjes voor hem kopen... en dan zit ik vol trots in de zaal!"

Ook volgers van Fred van Leer reageren dolenthousiast op de leuke video. Zo wordt er geschreven: "Yesss love it. Lekker jezelf zijn, kunnen nog veel mensen wat van leren!", "Ik ben ervan overtuigd dat hij hier later met zóveel warmte aan terugdenkt! Zo zouden we toch allemaal met elkaar de boel wat beter kunnen maken?" en "Echt.. kippenvel en tranen.."

Lees meer over
Fred van Leer