Kinderbescherming

Teen Mom-Jenelle's kinderen uit huis gezet door dode puppy

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Instagram @j_evans1219Teen Mom-Jenelle's kinderen uit huis gezet door dode puppy
RTL

Naar aanleiding van het doden van de familiehond en de bedreiging die David Eason hiermee vormt voor de kinderen in het huis, zijn ze uit huis geplaatst. Alleen het jongste meisje, bij wie de hond zou hebben gesnauwd, is in huis bij Jenelle en haar vader gebleven, meldt TMZ.

De Amerikaanse kinderbescherming heeft de negenjarige Jace en de vierjarige Kaiser uit huis geplaatst nadat David de familiehond, Nugget, heeft gedood. Officieel is de moeder van Jenelle de voogd over Jace, waar het jongetje weer in is getrokken. De Teen Mom-ster had slechts bezoekrecht en nu heeft de kinderbescherming besloten die ook af te pakken zolang het nodig is. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je leven in puin door Teen Mom?
Lees ook

Je leven in puin door Teen Mom?

Ook Kaiser, die Jenelle kreeg met Nathan Griffin, is weg uit het ouderlijk huis. De vierjarige verblijft nu bij zijn vader en oma. Het jongetje zou aanwezig zijn geweest bij het incident met de hond. Verder blijft Ensley over, de tweejarige dochter van het stel. De kinderbescherming zou haar graag meenemen, maar zijn bang dat de situatie escaleert door David's temperament en de vuurwapens die er in het huis aanwezig zijn. 

TMZ meldt ook dat de kinderbescherming geen enkel bezoek toestaat tot het einde van hun onderzoek. Wat dit betekent voor David's toekomst is nog onduidelijk, net als welke invloed dit gaat hebben op de voogdij van de kinderen die hij en Jenelle delen. 

Jenelle's hondje Nugget werd afgemaakt door haar man David, omdat het beestje zou hebben gesnauwd naar hun tweejarige dochter. David gaf later pas toe een gedragsstoornis te hebben. Ook staat zijn Instagram vol met afbeeldingen van geweren die hij in huis houdt, net als foto's van hoe hij de kinderen leert schieten. De Teen Mom-ster deelde op Instagram een emotioneel bericht over het verlies van haar hondje en liet aan E! News weten een scheiding te overwegen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Teen MomDoodHuisdierenKind