I don't care

Tadaaa: de videoclip van Justin Bieber en Ed Sheeran

·Aangepast:
© YouTube-kanaal Ed SheeranTadaaa: de videoclip van Justin Bieber en Ed Sheeran
RTL

Het is eindelijk zover: de videoclip van I Don't Care is er! Justin Bieber en Ed Sheeran hebben hun eerste officiële samenwerking volbracht. En ja, daar hoort natuurlijk een leuke video bij.

Het duet van Justin Bieber en Ed Sheeran heeft eindelijk een video! De clip is vandaag uitgekomen en laat zien hoe de twee supersterren een beetje dollen voor een green screen. Gekke pakken, kleurrijke plekken en een overdosis aan zomergevoel maken het nummer helemaal af. I Don't Care komt naar verwachting binnen op de tweede plaats van de Billboard hitlijsten in Amerika, maar wellicht kan de video er nog voor zorgen dat ze de nummer één-positie weten te machtigen. 

Ed Sheeran en Justin Bieber beschuldigd van kopiewerk
Lees ook

Ed Sheeran en Justin Bieber beschuldigd van kopiewerk

Het is niet de eerste keer dat de zangers samenwerken. Ed Sheeran had het nummer Love Yourself geschreven. Destijds hoorde hij in de wandelgangen dat Justin een volwassener album aan het maken was. De Shape Of You-zanger had het naar hem opgestuurd en de rest is geschiedenis. Of I Don't Care op Justins of Eds nieuwe album komt te staan, is nog maar vraag. 

Lees meer over
Ed SheeranJustin BieberMuziek