temptation drama

Temptation-Katheryn onthult of ze een setje is met John

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @katheryngoldenTemptation-Katheryn onthult of ze een setje is met John
RTL

In de Amerikaanse versie van Temptation Island viel deelnemer John als een blok voor verleidster Katheryn. Ook na de opnames bleven de twee contact houden en John is haar zelfs nog komen opzoeken in Nashville. De geruchtenmolen draait dan ook overuren. Daarom geeft de blondine nu uitleg.

 "Ik weet dat hij op een dag een vrouw zal vinden die aan zijn verwachtingen zal voldoen"

Aangezien de twee regelmatig samen worden gespot, vragen fans van het programma zich massaal af: zijn ze nu wél of geen stelletje? Op Instagram rekent de cowgirl voor eens en altijd af met alle geruchten. "Ik vind dat John een van de geweldigste mannen op aarde is. Hij is lief, eerlijk en open, en gewoon een goed persoon", begint ze haar uitgebreide post. En hoewel het inmiddels meer dan een halfjaar na de opnames is, voelt het nog altijd ontzettend goed tussen hen.

"Om jullie vraag te beantwoorden of we nog bij elkaar zijn: dat zijn we niet." Wel zal John altijd onderdeel blijven van haar leven, alleen niet op romantisch vlak. Het is uiteindelijk de tijd en afstand die de relatie de kop hebben gekost. "Ik weet dat hij op een dag een vrouw zal vinden die aan zijn verwachtingen zal voldoen of zal overtreffen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd
Lees ook

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd

Ondanks de breuk blijven de twee goede vrienden. ''We praten dagelijks en blijven dit ook doen. Hij is de enige man die altijd voor me klaarstaat. Ik hoop dat iedereen dit kan."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meer Temptation Island USA? Het eerste seizoen vind je nu bij Videoland. En goed nieuws: een tweede seizoen is al bevestigd!

Lees meer over
Temptation Island