Loving you is a...

RTL Boulevard compleet in het teken van Duncan Laurence

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROS/RTL BoulevardRTL Boulevard compleet in het teken van Duncan Laurence
RTL

Tijdens de spannende finale van het Eurovisiesongfestival is er maar één terechte winnaar naar voren gekomen: Duncan Laurence! Hij wist het liedjesfestijn na 44 jaar weer eens te winnen voor Nederland. Om dit te vieren staat RTL Boulevard vanavond geheel in het teken van de bijzondere overwinning.

Samen met Olcay Gulsen, Ruth Jacott, Gerard Joling, Ronald Molendijk en Ruud de Wild wordt de 64ste editie van het Eurovisiesongfestival uitgebreid besproken en gevierd. Er wordt teruggeblikt én vooruit gekeken nu Nederland volgend jaar aan de beurt is om het gigantische liedjesfestijn te organiseren. 

Yes! Duncan dé winnaar van het Eurovisiesongfestival
Lees ook

Yes! Duncan dé winnaar van het Eurovisiesongfestival

Tijdens deze uitzending zal er uitgebreid worden stilgestaan bij het spetterende optreden van Duncan. Hoe was zijn act, klopte alles of er ging toch nog iets mis? En hoe gaat het met Getty Kaspers nu ze, na 44 jaar, van haar troon is gestoten?

Na Duncan en de Nederlandse delegatie op de voet te hebben gevolgd is onze deskundige Aran Bade alweer terug op eigen bodem om persoonlijk verslag te komen doen van het hysterische feest gisteravond in Tel Aviv. En als klap op de vuurpeil schuift er vanavond een bijzondere 'special guest' aan. 

De speciale aflevering van RTL Boulevard zie je vanavond om 18:35 op RTL 4.

Lees meer over
Duncan LaurenceBeau van Erven DorensGerard JolingRuth JacottRuud de Wild