daddy's girl

Monica Geuze openhartig over de bekoelde band met haar vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @MonicaGeuzeMonica Geuze openhartig over de bekoelde band met haar vader
RTL

Monica Geuze doet in De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld een boekje open over haar band met haar ouders en hoe het krijgen van een kindje deze band weer heeft veranderd. Ze had jarenlang geen contact meer met haar vader, maar door Zara-Lizzy veranderde dat.

"Ik nam het hem heel erg kwalijk en toen heb ik besloten het contact te verbreken"

Een openhartige Monica vertelt hoe haar ouders uit elkaar gingen toen zij achttien was. Een gekke periode, want op dat moment ging ze zelf net uit huis. De vlogster had het daar op dat moment best moeilijk mee. "Als ik terugging naar huis, was het ineens dat je moet kiezen tussen je vader of moeder."

Monica Geuze gaat alle schaamte voorbij
Lees ook

Monica Geuze gaat alle schaamte voorbij

Haar vader was degene die wilde scheiden, iets dat Monica hem verweet. Hij had ook al snel een nieuwe vrouw en dat terwijl zijn moeder een tijd alleen was. De Instagrammer had altijd een goede band met haar vader, maar door met hem om te blijven gaan, voelde ze zich schuldig tegenover haar moeder. "Ik nam het hem heel erg kwalijk toen en toen heb ik besloten dat contact te verbreken", legt ze uit. "Ik vond het gewoon zielig voor mijn moeder." De band met haar moeder werd er helaas ook niet beter op. "Als mijn moeder en ik vijf minuten met elkaar in een ruimte zijn, komt er gewoon wrijving."

Toch veranderde dit vorig jaar toen Monica haar eigen gezinnetje startte en zwanger was van haar eerste kindje. "Ik wil haar niet haar opa en oma ontnemen, omdat ik moeite heb met het feit dat mijn vader vroeger is weggegaan."

Lees meer over
Monica Geuze