VECHTSCHEIDING

Laatste sms'je van Amber Heard naar Johnny Depp uitgelekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLaatste sms'je van Amber Heard naar Johnny Depp uitgelekt
RTL

De vechtscheiding tussen Johnny Depp en Amber Heard levert steeds meer pikante details op. Nu weer is het laatste sms'je dat Amber naar Johnny stuurde, voor de twee definitief uit elkaar gingen, uitgelekt.

"Ik voel alleen maar liefde voor je”

In dat laatste berichtje van Amber betuigt de actrice nog een laatste keer de liefde aan Johnny. “We zouden de scheiding ongedaan kunnen maken. We zien elkaar graag. Ik dacht dat je de scheiding zou aanvragen. Je zei ook dat je dat zou doen en nam afscheid. Het spijt me als ik je gekwetst heb. Ik voel alleen maar liefde voor je.”

Amber Heard verbrijzelde hand Johnny Depp met Wodkafles
Lees ook

Amber Heard verbrijzelde hand Johnny Depp met Wodkafles

De sms van de actrice kwam naar buiten tijdens de lopende rechtszaak tussen haar en Johnny. Amber beschuldigt de acteur van huiselijk geweld. Johnny ontkent dat. Volgens de acteur hebben meerdere vrouwen hem gecontacteerd na de beschuldigingen. Allemaal zeggen ze ook slachtoffer te zijn van het misbruik en de leugens van Heard.

In een officieel document staat het volgende: “Toen ik haar geen geld wilde geven, beschuldigde mevrouw Heard me publiekelijk van huiselijk geweld. Ze kreeg een tijdelijk omgangsverbod tegen me door een - voor mij ongeziene - wond en snee in haar gezicht te tonen. Volgens haar het resultaat van een klap met een smartphone. Dit was niet juist en mevrouw Heard heeft de verwondingen verzonnen.”

Lees meer over
Johnny DeppAmber Heard