strijd tegen de kilo's

Roxeanne Hazes onthult hoeveel kilo ze in totaal kwijt is

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Roxeanne Hazes onthult hoeveel kilo ze in totaal kwijt is
RTL

Sinds de komst van zoontje Fender stond het leven van Roxeanne Hazes volledig in het teken van moeder zijn. Nu de rust is wedergekeerd heeft ze eindelijk weer tijd voor zichzelf, en die besteedt ze tegenwoordig in de sportschool!

"Ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is"

Waar haar vorige album vooral draaide om leed en verdriet, zit Roxeanne Hazes nu op een roze wolk. En dat is goed te horen op haar nieuwe plaat Bonnie & Clyde, dat ze schreef uit de naam van de liefde.

Ook voor zichzelf is ze nu een stuk liever dan net na de geboorte van haar zoontje Fender. De eerste maanden was ze zo met haar oogappeltje bezig, dat ze vergat voor zichzelf te zorgen. ”Dus ben ik lekker veel bezig; aan het sporten en aan het lijnen, en lekker gezond aan het eten", vertelt een stralende Rox aan RTL Boulevard.

Roxeanne Hazes openhartig over toekomstplannen
Lees ook

Roxeanne Hazes openhartig over toekomstplannen

Het is niet dat de dochter van Dré wakker ligt van een paar kilo meer of minder, maar ze wil graag weer het gevoel hebben van 'ik mag er zijn'. De zangeres hoeft niet zo nodig haar gewicht van voor de zwangerschap weer te bereiken, "maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is", aldus Rox.

Inmiddels is ze alweer tien van de 30 kilo kwijt die ze tijdens haar zwangerschap is aangekomen. Naast goed opletten speelt ook haar nieuwe eetpatroon een grote rol. Zo is ze begin dit jaar veganist geworden, en dat heeft er ook voor gezorgd dat ze nu kiplekker in haar vel zit.

Lees meer over
Roxeanne Hazes