Een jaar geleden

Emotionele dag voor NikkieTutorials

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmotionele dag voor NikkieTutorials
RTL

Het is een moeilijke dag voor YouTube-ster Nikkie de Jager, zoals NikkieTutorials eigenlijk heet. Het is vandaag een jaar geleden dat haar broertje Mikai overleed aan kanker.

In haar Instagram stories deelt de influencer een foto van haar broertje. Hierbij schrijft ze: “Het is alweer een jaar geleden. We houden van je en missen je”. Het is ook niet zo gek dat ze op deze zwaarbeladen dag samen wil zijn met haar ouders, die ze dan ook even in het zonnetje zet. "Zo trots op deze twee", schrijft ze bij een foto van haar ouders. 

© Instagram: @nikkietutorials

Mikai had een zeldzame, agressieve vorm van kanker en overleed in mei vorig jaar na 2,5 jaar strijden. Het was voor Nikkie de reden om met Wie is de Mol? te stoppen. 

Tijdens zijn ziekte heeft haar broertje volgens Nikkie nooit geklaagd. "Mikai was sterk, moedig en had het vermogen om iedereen om hem heen op hun gemak te stellen. Zelfs op de donkerste momenten kon hij ons aan het lachen maken", vertelde ze eerder in RTL Boulevard. Dat heeft haar zo geïnspireerd dat ze nu de Alpe D'HuZes gaat beklimmen om zo geld op te halen voor kankeronderzoek.

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de Jager