Een uit duizenden

Ktjing! Ed Sheeran voor zijn 30e nog miljardair

·Aangepast:
© ANPKtjing! Ed Sheeran voor zijn 30e nog miljardair
RTL

Het lijkt erop dat Ed Sheeren een geldboom in zijn tuin heeft. De zanger is al rijk, maar krijgt er binnenkort een flinke smak geld bij. De zanger is bijna klaar met zijn tournee, waarvoor hij naar het schijnt een dikke 500 miljoen krijgt. Daarmee komt hij steeds dichter bij het miljardairschap.

"Ed bewijst dat het niet allemaal om het plaatje gaat, maar om het perfecte product"

Onlangs werd bekendgemaakt dat Ed bij de rijkste Britten hoorde, maar binnenkort zal hij nog een stukje stijgen op de ladder van de rijken. Volgens muziekindustrie-expert Mark Borkowski gaat de zanger de komende tijd flink cashen. "De man die eerst op straat zong, wordt nu miljardair." 

Ed Sheeran bevestigt dat nieuw album er aankomt
Lees ook

Ed Sheeran bevestigt dat nieuw album er aankomt

In de komende twee jaar zal Ed van miljonair naar miljardair gaan, aangezien zijn tournees hem bakken met geld opleveren. Zijn Divide-tour leverde al bijna 500 miljoen pond op en hij heeft nog een goede drie maanden te gaan. "Dit laat zien hoe sterk live muziek is", zegt expert Mark aan de The Sun. 

"Het is het enige wat nog geld oplevert", legt Mark uit. "De platenlabels moeten slimmer te werk gaan en blijkbaar weet Eds team precies hoe. Het succes van de zanger zou te maken hebben met zijn bescheiden persoonlijkheid en pure talent. "Ed bewijst dat het niet allemaal om het plaatje gaat, maar om het perfecte product."  

Lees meer over
Ed SheeranGeldMuziek