PETER R. DE ROAST

Peter Pannekoek wil Peter R. de Vries graag roasten

Door NTR / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPeter Pannekoek wil Peter R. de Vries graag roasten
RTL

Cabaretier Peter Pannekoek kreeg tijdens zijn optreden in College Tour de kans om de host, Matthijs van Nieuwkerk te roasten. Even later gaf hij aan dat hij Peter R. de Vries ook graag eens onder handen wil nemen.

"Hij is de ideale roast-kandidaat"

De reden waarom de cabaretier de misdaadverslaggever graag wil roasten, is helder: "Hij heeft geweldige dingen gedaan, hij heeft onschuldige mensen uit de gevangenis gekregen. En tegelijkertijd vinden mensen hem nog steeds een lul. Hij is de ideale roast-kandidaat", aldus Peter.

Terugkijken: Danny had alle lachers op zijn hand tijdens The Roast
Lees ook

Terugkijken: Danny had alle lachers op zijn hand tijdens The Roast

Peter Pannekoek deed al mee aan alle roast die tot nu toe in Nederland op televisie is uitgezonden. In 2016 liet Gordon zich als eerste roasten. In de jaren die daarop volgden, hadden Giel Beelen en Johnny de Mol de eer om zonder genade door het slijk gehaald te worden. 

De optredens van Pannekoek vallen ieder jaar weer in de smaak bij het publiek. Zijn carrière heeft ook een grote boost gekregen. Zo staat de cabaretier in februari 2020 voor het eerst solo in Carré in Amsterdam, met zijn voorstelling 'Later Was Alles Beter'.