Heftig

Vader Nicolette van Dam eet en drinkt door een rietje na overval

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @NicolettevandamVader Nicolette van Dam eet en drinkt door een rietje na overval
RTL

René van Dam, de vader van Nicolette van Dam, is nog altijd niet de oude na de brute overval afgelopen februari, zo laat zijn advocaat van Esser weten.

"Zijn leven staat op z’n kop"

“De klap is heel hard aangekomen. In het ziekenhuis heeft hij meerdere operaties ondergaan. Hij moet momenteel eten en drinken met een rietje. Hij was enigszins hersteld, maar bleef last houden van zijn schouder. Drie weken geleden is hij opnieuw geopereerd, en is nu terug bij af. Zijn leven staat op z’n kop", zo vertelt hij tegenover RTL Boulevard. 

Jongste verdachte in zaak vader Nicolette van Dam komt vrij
Lees ook

Jongste verdachte in zaak vader Nicolette van Dam komt vrij

De 61-jarige René van Dam werd op 20 februari op klaarlichte dag in de buurt van het Hilton Hotel in Amsterdam overvallen. Volgens Nicolette werd haar vader op zeer gewelddadige wijze beroofd en liep hij daarbij zwaar lichamelijk letsel op. Vandaag moesten de drie verdachten die nog vastzaten, voor de rechter verschijnen. Een 28-jarige Amsterdammer en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, en een 21-jarige verdachte zitten in voorlopige hechtenis. Een vierde verdachte van 17 is onlangs vrijgelaten.

Lees meer over
Nicolette van Dam