It’s Britney bitch

Britney Spears haalt uit op Instagram

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Britney Spears haalt uit op Instagram
RTL

Britney Spears wil dat de hele wereld weet dat zij, en niemand anders, video's en foto's op haar Instagramaccount plaatst. Dat heeft de zangeres laten weten in een filmpje, waarin ze korte metten maakt met de theorieën dat andere personen in haar naam zouden posten.

“Voor degenen die denken dat ik niks zelf plaats: dit filmpje heb ik gisteren gemaakt. Dus jullie hebben het verkeerd”

"Voor degenen die denken dat ik niks zelf plaats: dit filmpje heb ik gisteren gemaakt. Dus jullie hebben het verkeerd, maar ik hoop dat jullie het ondanks dat toch leuk vinden," aldus Britney, die even daarna ook nog een nieuw kiekje van zichzelf deelde met daarbij de tekst 'zomer'.

In het filmpje laat de 37-jarige zangeres een korte slideshow van zichzelf zien in verschillende outfits.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Manager Britney Spears krabbelt terug
Lees ook

Manager Britney Spears krabbelt terug

La Spears heeft een aantal pittige maanden achter de rug, waarin ze rust nam om bij haar familie te zijn vanwege de slechte gezondheid van haar vader Jamie. Ze had het zelfs zo zwaar dat ze naar een kliniek ging om aan haar mentale gezondheid te werken, waarover ook de wildste verhalen rondgingen. Zo zou ze daartoe gedwongen zijn door haar vader, wat door haar werd ontkend.

Daarnaast is Britney verwikkeld in een juridische strijd met ex-manager Sam Lufti, die het omgangsverbod met haar via de rechter aanvecht.

Lees meer over
Britney Spears