Feestbeest

Fan strikt Khloé Kardashian als date voor schoolfeest

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFan strikt Khloé Kardashian als date voor schoolfeest
RTL

Voor één van de grootste Kardashians-fans ooit, genaamd Narbeh, kan het einde van zijn schooljaar niet meer stuk. Narbeh nam namelijk niemand minder dan Khloé Kardashian mee als zijn date naar het eindejaar schoolgala, in Amerika ook wel 'prom night' genoemd. Via Instagram laat hij weten 'compleet in de wolken te zijn met zijn date'.

“Dit was een ervaring uit duizenden voor mij”

"Ik heb een te gekke tijd gehad met mijn favorietste persoon ooit! We hadden zoveel met elkaar gemeen dat het gewoon hilarisch was!", aldus een dolenthousiaste Narbeh. Hij maakte samen met de realityster flink wat foto's om dit bijzondere moment vast te leggen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-man: 'Ik bedreigde Khloé Kardashian met de dood'
Lees ook

Ex-man: 'Ik bedreigde Khloé Kardashian met de dood'

Narbeh ging naar de Hoover High School in Glendale, Californië en postte al geruime tijd foto's op zijn socials van de familie Kardashian, van wie hij groot fan is. Waarom Khloé met de 'superfan' meeging naar het feestje wilde ze niet zeggen, maar dat ze het gezellig vond, was duidelijk. "Ik laat het voor nu allemaal eventjes zo en denk vooral terug aan de leuke avond die we gehad hebben."

Narbeh heeft inmiddels meerdere posts op zijn sociale media gewijd aan zijn bijzondere 'prom date'. "Dit was een ervaring uit duizenden voor mij. Ik wil Khloé, haar team, mijn mentor en mijn familie heel erg bedanken voor het laten uitkomen van mijn droom. Om samen met Khloé te zijn, voelde alsof ik met familie samen was. Ik zal deze avond nooit vergeten! Ik ben zo dankbaar."

Lees meer over
Khloé Kardashian